Aanbod: Muziek op maat


Binnen Muziekpraktijk de Grondtoon is veel mogelijk. Misschien wil je graag techniek opbouwen, van blad leren spelen, of juist zonder noten op je gehoor leren spelen van muziek die je mooi vindt. Of misschien hou je juist erg van improviseren. Misschien heb je ambitie om het muziekvak in te gaan. Ik draag graag mijn vakkundigheid en enthousiasme over met alle stijlen in de muziek. Daarnaast maak ik graag arrangementen die passen bij het niveau van je spel. Zo kun je dan mooi de muziek spelen die je zo graag hebt willen spelen.

 

Ik werk zowel individueel als met kleine en hele grote groepen. Je kunt ook zingen in een van mijn koren en daarnaast muziekles nemen. Of als je met je adem niet lekker zit, een aantal lessen nemen op het gebied van ademtechniek. 

 

De laatste jaren heb ik veel kinderen (en enkele volwassenen) met een beperking of stoornis begeleid. In de muziek ligt de focus  op wat wel kan.  Muziek biedt uitdrukking waar woorden te kort schieten. Door mijn lange ervaring ben ik in staat in de les of therapie te improviseren waarmee datgene aan bod komt wat aandacht nodig heeft. Ik vind het belangrijk dat, ook wanneer je een beperking hebt of misschien last hebt van kwalen die bij de ouderdom horen, dat er mogelijkheid is tot muzikale ontmoeting en ontwikkeling. 

 

Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Bij mij moet je zijn voor veel plezier in muziek en muzikale ontmoeting, waar ik je volg in jouw tempo. Muziekpraktijk de Grondtoon

Jettie Ouwehand

Loverendale 34

7207 PG Zutphen

Tel: 0575 442282

Jettie.Ouwehand@gmail.com