Koren


In de afgelopen tijd vindt er een verschuiving plaats in mijn korenwerk. Ik ben begonnen met uitsluitend kinderkoren. Ik werkte veel samen in koorprojecten met andere koren voor volwassenen. Ik werd tweede dirigent bij 2 mannenkoren, waar geregeld samenwerking was met Kinderkoor Zingt. Mijn koorwerk is sinds 2017 geheel verschoven van kinderkoor naar volwassen koorwerk. 
 

 

 

Broekskoor de Vroolijkheid.

Op de vrijdagavond zingt dit vroolijke gemengde koor in de kapel van de D.A. van Vuurenstraat in Brummen, de Vroolijke Frans in Broek bij Brummen, in het kerkje van Hall of in het dorpshuis in Hall. Het koor heeft een voorliefde voor stukken uit de renaissance. Daarnaast worden ook oudere, nieuwere en swingende stijlen uitgevoerd. Binnen het koor zijn de leden erg actief in kleinere diverse groepen en eem=nmaal per jaar is er een spetterende bonte avond. Jettie dirigeert het koor sinds september 2017.

 

 

Dameskoor Zanglust in Empe.

Op de donderdagavond kun je kennis komen maken met het dameskoor in Empe. Dit koor bestaat al 65 jaar. Er is veel gezelligheid en daarnaast wordt elke repetitie weer hard gewerkt aan een afwisselend programma. Het koor organiseert daarnaast veel andere activiteiten waar Empe en omgeving van kan meegenieten! Jettie verzorgt de koordirektie sinds                                             juli  2016.

 

 LOKOLOKO

 

Het Lochems koor. Lekker gek gemengd koor, laagdrempelig, voor jong en vooral oud, uitbundig en toch serieus aan de slag op de woensdagavond om de week. Divers repertoire. We repeteren in het Oude Stadhuis op de markt.

 

 

Almen Vocaal

 

Almen Vocaal is het gemengde koor van Almen. 

Dit koor kent grote verbondenheid met de Almense gemeenschap. In 2020 bestaat het koor 100 jaar! Door de coronacrisis viel het jubileumconcert in het water. Gelukkig kon op verschillende wijzen het jubileum toch gevierd worden. Dit koor weet met enorme veerkracht levendig en verbonden te blijven.

Kinderkoor Zingt is na bijna 8 prachtige jaren gestopt vanaf het seizoen 2017/ 2018.

 

 

 

www.kinderkoorzingt.nl

Het schoolkoor van de Vrijeschool de Zonnewende bestaat uit groep 6, 7 en 8. Ze oefenen één maal per week en geven elk jaar een uitvoering. Het laatste project en uitvoering aan de Zonnewende is in

2017 geweest.

Muziekpraktijk de Grondtoon

Jettie Ouwehand

Loverendale 34

7207 PG Zutphen

Tel: 0575 442282

Jettie.Ouwehand@gmail.com