Koren


In de afgelopen tijd vindt er een verschuiving plaats in mijn korenwerk. Ik ben begonnen met uitsluitend kinderkoren. Ik werkte veel samen in koorprojecten met andere koren voor volwassenen. Ik werd tweede dirigent bij 2 mannenkoren, waar geregeld samenwerking was met Kinderkoor Zingt. Nu is mijn koorwerk in 2017 geheel verschoven van kinderkoor naar volwassen koorwerk. 
Dameskoor Zanglust in Empe.

Op de donderdagavond kun je kennis komen maken met het dameskoor in Empe. Dit koor bestaat al 65 jaar. Er is veel gezelligheid en daarnaast wordt elke repetitie weer hard gewerkt aan een afwisselend programma. Het koor organiseert daarnaast veel andere activiteiten waar Empe en omgeving van kan meegenieten! Jettie verzorgt de koordirektie sinds                                             juli  2016, Jeshja van Noort begeleidt aan de piano.

 

 

 

Broekskoor de Vroolijkheid.

Op de vrijdagavond zingt dit vroolijke gemengde koor in de Vroolijke Frans in Broek bij Brummen, in het kerkje van Hall of in het dorpshuis in Hall. Het koor heeft een voorliefde voor stukken uit de renaissance. Daarnaast worden ook oudere, nieuwere en swingende stijlen uitgevoerd. Het koor bestaat 25 jaar. Komend jaar wordt het jubileum gevierd. Jettie dirigeert het koor sinds september 2017.

Kijk op de website:www.broekskoordevroolijkheid.nl

 

Kinderkoor Zingt is na bijna 8 prachtige jaren voorlopig gestopt vanaf het seizoen 2017/ 2018.

 

 

 

www.kinderkoorzingt.nl

Het schoolkoor van de Vrijeschool de Zonnewende bestaat uit groep 6, 7 en 8. Ze oefenen één maal per week en geven elk jaar een uitvoering. Het laatste project en uitvoering aan de Zonnewende is voorlopig in

2017 geweest.

Muziekpraktijk de Grondtoon

Jettie Ouwehand

Loverendale 34

7207 PG Zutphen

Tel: 0575 442282

Jettie.Ouwehand@gmail.com